نوشته شده توسط : علی اعتمادی فر

چرا باید کسب و کارمان را اینترنتی کنیم؟

بیشتر افرادی که در دنیای واقعی کسب و کار خود را دارند می‌گویند ما راحتیم و درآمد خود را کسب می‌کنیم، با این حال چه نیازی است که کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنیم؟ ما دلایل محکمی را برایتان بصورت موردی در اینجا می‌آوریم تا قانع شوید. در زمان برنامه‌ریزی برای بیزینس آنلاین خود باید به موارد زیر دقت داشته باشید:

  • تحقیق درباره رقبای خود و سایر مشاغل که از ابزارهای آنلاین استفاده می­‌کنند
  • مشخص کنید که چه جنبه­‌هایی از بیزینس آنلاین به نفع تجارت شما خواهد بود.
  • سرمایه‌­تان را مشخص کنید و به همان اندازه برای راه اندازی تجارت آنلاین هزینه کنید.
  • آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به فعالیت­‌های کسب و کار اینترنتی
  • بررسی کنید چه نرم افزاری و چه نوع تجهیزات رایانه‌­ای برای اجرا کارتان نیاز دارید.
  • بررسی نیازهای خود و کارمندان بیزینس آنلاین

راه‌اندازی بیزینس آنلاین

برای اینکه بتوانیم کسب و کار اینترنتی خود را راه‌اندازی کنیم، باید مسیر درستی را از همان ابتدا انتخاب کرده و پیش برویم. ما دلایل زیادی را در بالا گفتیم اما در اینجا می‌خواهیم دلایل مهم‌تری را به تفسیر بیان کنیم تا شما را در گرفتن تصمیم درست یاری کنیم.

۱- بهبود تصویر شرکت در نگاه مشتری

این مورد به تنهایی می­‌تواند دلیل کافی برای راه اندازی وبسایت جدید و فروش آنلاین باشد. راه اندازی وبسایت، وبلاگ و حضور آنلاین یک عامل بسیار مهمی است، زیرا مشتریان شما متوجه می‌­شوند که چقدر در کار خود جدی هستید. امروزه شرکت‌های بزرگ و کوچک با صنایع متفاوت در حال تلاش برای یک حضور آنلاین موفق هستند.
اگر حضور آنلاین ندارید، نباید انتظار داشته باشید که همانند رقبایی که در اینترنت مشغول فعالیت هستند، موفق باشید و مشتریان‌تان تصویر خوبی از کار شما داشته باشند.
کلام آخر، مشتری انتظار دارد که در اینترنت حضور داشته باشید و یک بیزینس آنلاین هم داشته باشید.

۲- دسترس بودن ۲۴ ساعته در طول ۷ روز هفته

بعضی از مشاغل در حالت عادی خدمات ۲۴ ساعته را به افراد ارائه می­‌دهند. از جمله پمپ بنزین­‌ها، رستوران، فروشگاه­‌های بزرگ مواد غذایی و… اما برای اکثر مشاغل این کار غیرممکن است. مزیت داشتن بیزینس آنلاین این است که مشتریان شما در هر زمان از روز یا شب یا روزهای تعطیل به فروشگاه شما می­‌آیند و محصولات را بررسی کنند و یا سفارشات خود را ثبت می­‌کنند. دسترس بود فروشگاه در تمامی زمان­‌ها و حضور آنلاین تاثیر مثبتی بر روی فروش شما می‌­گذارد.

برخی از افراد می‌­خواهند پس از تمام شدن ساعت کاری خود از فروشگاه خرید کنند، که احتمال بسته بودن بعضی فروشگاه‌­ها وجود دارد. اما فروشگاه­های آنلاین در ۷ روز هفته ۲۴ ساعته در دسترس هستند. همچنین در فروشگاه­‌های آنلاین صف انتظار طولانی برای خرید وجود ندارد. شما می‌­توانید با صرف زمان کوتاهی خرید خود را انجام دهید.

۳- پشتیبانی بهتر از مشتری

حضور آنلاین و کسب و کار اینترنتی این امکان را به شما می­‌دهد تا سوالات مشتری­‌ها را پاسخ دهید، مشکلات­شان را حل کنید بدون اینکه زمان زیادی از شما گرفته شود. یک ویدئو، برگه مشخصات محصول یا بخش سؤالات متداول ایجاد کنید و مشتریان خود را برای دریافت پاسخ به این بخش­‌ها هدایت فرمایید. نه تنها باعث صرفه‌جویی در وقت می‌­شود بلکه خدمات بهتری نیز ارائه خواهید کرد. معمولا مشتری­‌ها به دنبال اطلاعات خاصی هستند. مانند:

  • قبل از اینکه تصمیم به خرید محصولی بگیرند اطلاعاتی راجع به محصول کسب کنند.
  • چگونگی حل برخی از مشکلات در حین خرید
  • تحقیق قبل از تصمیم گیری در مورد خرید

با حضور آنلاین در فروشگاه اینترنتی، می­‌توانید اطلاعاتی را درست هنگامی که مشتریان به دنبال آن هستند، در اختیارشان قرار دهید. در این صورت تعداد تماس تلفنی کمتر می­‌شود و فروش بیشتری دارید. در کسب و کار اینترنتی، شما می­‌توانید زمان بیشتری صرف کسب درآمد اینترنتی از شغل خود کنید و وقت کمتری را در پرداختن به مشکلات مشترک مشتری سپری کنید.

راه‌حل درست: بازاریابی ایمیلی یکی از مؤثرترین راه‌­ها برای ایجاد رابطه و افزایش فروش است.

۴- هزینه‌های بسیار کم برای شروع تجارت

یک بیزنس آنلاین را می­‌توانید با هزینه بسیار کمی شروع کنید. شما هیچ ساختمانی برای ساخت و ساز فروشگاه و همچنین وسیله‌­ایی برای خرید نیاز ندارید. در صورت نیاز چندین کارمند استخدام کنید. به راحتی می­‌توانید یک سایت اینترنتی راه اندازی کنید و فروش خود را آغاز کنید. اگر شما یک فروشگاه در سطح شهر دارید، با کیفیت و قیمت محصولات آشنا هستید، در این صورت به راحتی قادر به ساخت یک بیزینس آنلاین حرفه‌ای هستید. ایجاد یک فروشگاه آنلاین، مشتریان بیشتری را با کسب و کارتان آشنا می­‌کند.

طراحی یک سایت خوب نیازمند صرف هزینه­‌های بالایی نیست، البته برخی از رقبای اینترنتی برای بیزنس آنلاین خود، هزینه­‌های هنگفتی صرف می­‌کنند. با استفاده از یک پلتفرم رایگان مانند وردپرس و خرید هاست وردپرس و قالب حرفه­‌ای مناسب با کسب و کارتان و بدون نوشتن یک خط کد، یک فروشگاه اینترنتی طراحی کنید. بعضی از شرکت‌­های ارائه دهنده هاست، ابزارهای رایگانی برای طراحی و ساخت سایت ارائه می­‌دهند. هزینه­‌های اصلی برای طراحی سایت شامل هاست، قالب وردپرس، نام دامنه و سرویس پاسخگویی خودکار بازاریابی ایمیلی است.

راه‌حل درست: توجه داشته باشید بروزرسانی‌ها را به صورت منظم انجام دهید تا سایت شما با مشکلی رو‌به‌رو نشود.

۵- هدف اینترنت ایجاد بیزنس آنلاین است

در اینترنت افراد فقط با یک کلیک از فروشگاه، تا خرید فاصله دارند. از طریق اینترنت مشکلات مشتریان خود را حل کنید و راهنمایی­‌های لازم را انجام دهید. سفارشات و پرداختی­‌های انجام شده را مستقیما در صندوق ورودی فروشگاه ببینید.
هرچه ترافیک ورودی به فروشگاه بیشتر باشد، مشتریان بیشتری وارد فروشگاه می­‌شوند و در نتیجه فروش شما افزایش پیدا می­‌کند. در حالی که در گذشته بسیاری از مردم از انجام تجارت از طریق اینترنت مردد بودند، اما امروزه کسب و کار اینترنتی در حال گسترش و افزایش است.

۶- کار و زندگی در هرجا

تجارت آنلاین به شما این امکان را می­‌دهد در هر مکانی که می­‌خواهید کار و زندگی کنید. لازم نیست شما در یک مکان فیزیکی مشخصی زندگی کنید، فقط دسترسی به اینترنت در تجارت آنلاین بسیار اهمیت دارد.
بسیاری از مردم در یک قاره زندگی می­‌کنند، هاست خود را از یک کشور دیگر خریداری می­‌کنند یا انبار محصولات­شان در شهر دیگری است. اینها هیچ محدودیتی برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی نیست.

تجارت آنلاین محدودیت مکانی برای زندگی و مسافرت را از بین می‌­برد. اما برخی مشاغل همانند، کسب و کارهای خانگی، جراحان و… برای انجام کار خود باید در مکانی خاص باشند.
البته، به همان اندازه که تجارت آنلاین جذاب به نظر می­‌رسد، اما داشتن تجارت آنلاین برای همه­‌ی مشاغل مناسب نیست. لازم است بعضی افراد شغل روزانه یا تجارت سنتی خود را حفظ کنند. اما می‌توانند برای معرفی کسب و کار خود سایتی راه‌اندازی کنند.


طراحی سایت حرفه ای
بیزینس کوچینگ

سایت اصلی : آکادمی مهراز



:: برچسب‌ها: کوچینگ,بزینس کوچینگ,بیزینس,کسب و کار اینترنتی,آکادمی مهراز,طراحی سایت همدان ,
:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی اعتمادی فر

دانستن تمامی مزایای سئو و منافعی که سئو برای شما به ارمغان خواهد آورد به طور حتم شما را غافلگیر و متعجب خواهد کرد. هر بیزینس و کسب و کاری فارغ از بزرگی و کوچکی آن کسب و کار نیاز دارد که از بهینه سازی موتور های جستجو بهره گیرد. بهینه سازی موتور های جستجو پروسه ایست که منجر به بهینه سازی سایت و در نتیجه به افزایش ترافیک سایت شما منتهی خواهد شد، از مهمترین موتور های جستجویی می توان به گوگل، بینگو، یاهو، یوتیوب و … اشاره کرد.

۱- استفاده ی چشمگیر کاربران از موتورهای جستجو

به طور کلی ۲ میلیون نفر کاربر به صورت آنلاین در اینترنت در حال جستجو هستند که ۹۳ درصد از این افراد فعالیت های آنلاینی خود را از موتوهای جستجو آغاز کرده اند، در هر ثانیه در حدود ۴۰۰۰۰ سرچ صورت می گیرد و این آمار در هفته به  ۳.۵ میلیون میرسد، این آمار نشان می دهد که موتور های جستجویی می تواند موقعیت های مناسبی برای پیشرفت کسب و کار شما فراهم آورد، از اصلی ترین مزایای سئو می توان به این موضوع اشاره کرد که مشتریان شما به طور حتم با اهداف مختلف از موتور های جستجو استفاده می کنند.

۲- سئو برای شما ترافیک به ارمغان خواهد آورد

باید گفت  ترافیکی که موتور های جستجو برای صاحبان مشاغل به ارمغان می آورد از بهترین نوع ترافیک می باشد، و دلیل این امر این است که افراد جواب سوال ها و نیاز های خود را در وب سایت های این افراد و به واسطه ی محتوای ایجاد شده در همان سایت پیدا خواهند کرد و در نتیجه ترافیک به سایت های مد نظر کشیده خواهد شد بدون اینکه صاحبان این سایت ها هزینه ی زیادی را صرف تبلیغات کنند و این دلیلی ست که سئو را به یک صنعت ۶۵ میلیارد دلاری تبدیل کرده است.

۳- ترافیک حاصل شده توسط سئو قابل بازگشت می باشد

ترافیکی که سئو سبب می شود نسبت به تمام منابع ترافیکی دارای ازرش بالاتری است چرا که این ترافیک قابل بازگشت است و با بالا رفتن رتبه ی شما در موتور های جستجو میزان بیشتری ترافیک به سایت شما باز خواهند گشت.

۴- سئو می تواند به بالا رفتن فروش و ارائه ی خدمات شما کمک کند

مزایای سئو انقدر زیاد است که باید متذکر شد که سئو افسانه نیست، فروش و ارائه ی خدمات در سایت ها  بدون شک به سئوی مورد استفاده در همان سایت وابسته است از این رو میتوان گفت که موفقیت شما در دنیای اینترنت رابطه ی مستقیم با سئو دارد و این موفقیت در طی مدتی خاص به وضوح دیده خواهد شد، تنها لازم است نسبت به استراتژی های سئو آشنا بود.

۵- سئو می تواند هزینه های مربوط به تبلیغات را کاهش دهد

یکی از مهم ترین فوایدی که سئو دارد این است که سئو رایگان می باشد و به دست آوردن مشتری از طریق سئو به نسبت تبلیغات هزینه ی به مراتب کمتری دارد، تنها هزینه ای که سئو می تواند داشته باشد هزینه ی استخدام یک تیم ماهر سئو و مشاوره سئو می باشد که نسبت به الگوریتم های گوگل و همچنین کد های وب سایت آشنا باشد و بتواند سبب رتبه بندی بهتر سایت شما شود و از تمام منافع سئو برای سایت شما بهره گیرد.

۶- کاهش هزینه ی تبلیغات با استفاده از سئو

با داشتن سئوی قوی نیازی به تبلیغ نخواهید داشت شما می توانید برای افزایش بازدید وب سایت بدون هزینه کردن برای تبلیغات کلیکی برای سایت خود ترافیک جذب کنید و در نتیجه ی هزینه ی تبلیغات خود را در زمینه های دیگر استفاده نمایید.

۷- سئو هیچ وقت نخواهد خوابید

ی توان مدعی بود که سئو یک فعالیت ۲۴ ساعته است و زمانی برای استراحت ندارد که می توان به این موضوع به عنوان یکی از اصلی ترین مزایای سئو اشاره کرد و در حقیقت افراد در همه ی ساعات شبانه روز می توانند اقداماتی را انجام دهند که سبب بالا رفتن رتبه ی آنها در گوگل شود، زمانی که رتبه بندی یک سایت در گوگل انجام شود بیزینس مربوط به آن سایت فارق از این که چه ساعتی از شبانه روز است و آیا افراد در آن ساعت خواب هستند و یا بیدار رو به ارتقا خواهد رفت.

۸- سئو می تواند برای کسب و کار ها اعتبار و اعتماد ایجاد کند

مردم به سئو اعتماد دارند و این اعتماد در حدی ست که تمام سوالات روزانه و احتیاجات خود را با گوگل در میان می گذارند در نتیجه سئو حرفه ای سایت در گوگل می تواند اعتبار و اطمینان به ارمغان آورد. درحقیقت ۳۷ درصد از کلیک های موجود در موتور های جستجو در اولین پیشنهادات گوگل اتفاق می افتد، که توجه به این امر می تواند برای شما مفید واقع شود.

۹- سئو یک استراتژی بلند مدت است

سئو یک استراتژی بلند مدت است و ارتقای رتبه ی شما می تواند بین ۶ تا ۱۲ ماه زمان ببرد، لازم به ذکر است که تنزل رتبه بندی نیز به زمان نیاز دارد، تنها دلیلی که می تواند باعث پایین آمدن رتبه ی شما شود تغییر الگوریتم های سئو و پیشرفت رقبای شما در سئو است.

۱۰- سئو می تواند سبب افزایش دانش و اطلاعات کاربران و مشتریان شود

مشتریان شما از موتور های جستجو به عنوان یک منبع برای تحقیقات خود استفاده می کنند آنها از آنچه در نتیجه ی جستجو ی خود به دست می آوردند به جمع بندی هایی می رسند، رتبه بندی بالا توسط گوگل سبب می شود که شما به مشتریان خود اطلاعات و دانش لازم را بدهید که این امر به صورت غیر مستقیم سبب می شود کاربران به شما اعتماد کنند و روز به روز به اعتبار سایت مورد نظر افزوده شود.

۱۱- سئو می تواند باعث شود مشتریان از شما خرید نمایند

سئو به صورت مستقیم و منحصرانه بر تصمیم خرید کاربران تاثیر می گذارد و دلیل این امر همان اعتمادی است که در مورد قبلی به طور کامل توضیح دادیم، کاربران هنگامی که به سایت شما اعتماد کنند نسبت به خرید محصولات و یا استفاده از خدمات سایت هم اقدام خواهند کرد.

۱۲- شناخت برند شما به واسطه ی سئو

سئو کمک می کند که افراد مختلف برند شما را بشناسند و مطالبی که شما در سایت خود به اشتراک گذاشته اید می تواند موجب افزایش آگاهی در میان افراد و کاربران شود چراکه نمی توان از تمامی کاربران انتظار داشت که به محض ورود به سایت ها و یا وب سایت ها مشتری آنها شده و اقدام به خرید نمایند، اما اطلاع از اینکه در سایت چه محصولی برای عرضه قرار گرفته است می تواند باعث شود که این افراد در آینده ی نزدیک مشتری همان سایت ها شوند، بدون شک این امر می تواند از مهم ترین مزایای سئو باشد.

۱۳- افزایش تعداد مشتری

مادامی که در حال معرفی کالا و یا خدماتی به کاربران خود هستید سئو تلاش می کند که کاربر مدت زمان بیشتری در وب سایت وقت بگذراند هرچه کاربران بیشتر برند شما را مشاهده نمایند احتمال اینکه از شما خرید کنند بیشتر خواهد شد.

۱۴- افزایش کلیک کاربران با بهره گیری از سئو در مقایسه با تبلیغات کلیکی

استفاده از سئو ی ارگانیک می تواند تا ۹۰ درصد به افزایش کلیک بی انجامد، بیشتر کاربران گوگل از پرداخت برای تبلیغات اجتناب می نمایند و دلیل این امر آن است که افراد به الگوریتم های سئو اطمینان دارند. باید دانست که سرمایه گذاری در مبحث سئو نسبت به سرمایه گذاری در تبلیغات به مراتب مفید تر واقع خواهد شد.

۱۵- ارجاع کاربران به سایت شما

از دیگر مزایای سئو می توان به این امر اشاره کرد که سئو می تواند سبب افزایش ارجاع کاربران به وب سایت شما شود، این میزان ارجاع از موتور های جستجو حاصل می شود و این امکان وجود دارد که کاربران افرادی دیگر را به بازدید از سایت شما دعوت نمایند، یک سئوی قوی می تواند باعث شود که میزان بیشتری از کاربران به سایت شما ارجاع داده شوند.

سئو سایت همدان

سایت اصلی :
آکادمی مهراز



:: برچسب‌ها: کسب و کار اینترنتی , بیزینس کوچینگ , آکادمی مهراز , طراحی سایت همدان , سئوی سایت همدان ,
:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی اعتمادی فر

مزایای داشتن وب‌سایت

۱- فراگیری اینترنت

مهمترین دلیلی که به داشتن وب سایت ضرورت می‌بخشد، فراگیر بودن اینترنت است. امروزه بیشتر افراد ترجیح میدهند بجای تحمل ترافیک و اتلاف کردن زمان، در منزل راحت بنشینند و به خرید بپردازند.
مردم اولین جایی که به دنبال خدمات شما می گردند، در اینترنت است. اگر آنها شما را در آنجا پیدا نکنند، قطعا رقبای شما را خواهند یافت.

۲- فروشگاهی بدون محدودیت زمانی

با داشتن وب سایت در 24 ساعت شبانه‌روز، 7روز هفته در کنار مشتری هستید. در واقع وب سایت شما نماینده‌ی شماست حتی در ساعت‌هایی که شما در حال استراحت هستید وب سایت شما در حال معرفی خدمات و محصولات شما به مشتری است.

۳- رفتن به فراتر از مرز

مگر در شهر شما چند نفر هستند که با کسب و کار شما آشنایی دارند؟ در ایران و جهان چطور؟ میلیاردها انسان در سراسر جهان بخشی از زمان خود را در اینترنت میگذرانند. تصور کنید شما کسب و کارتان را برای این جامعه آماری راه اندازی کرده اید بنابراین مشتریانی از سراسر ایران یا حتی فراتر از مرزها خواهید داشت.

۴- صرفه جویی در هزینه‌های راه اندازی

همیشه برای راه‌اندازی یک فروشگاه هزینه‌های بسیار زیادی از جمله هزینه‌ی اجاره یا خرید مکان فروشگاه، هزینه‌ی تجهیزات، حقوق کارکنان و… گریبان‌گیر افراد است. در تجارت الکترونیک شما فقط به یک طراحی سایت ارزان و حرفه ای نیاز دارید تا دیگر متحمل هیچ‌ کدام از هزینه‌های ذکر شده نشوید.

۵- ارائه نمونه کار

در سایت خود تمام محصولات و خدمات خود را معرفی کنید و بدون هیچ هزینه و محدودیتی آنها را به‌ روز رسانی کنید. مشتریان هربار برای دیدن هر محصول نیاز به مراجعه حضوری ندارند و میتوانند بصورت آنلاین عکس و ویدیو محصول را ببینند.

۶- بازاریابی اینترنتی

به جای صرف کردن هزینه‌های بالا برای تبلیغات و بازاریابی کافیست وب سایت خود را بهبود ببخشید تا گوگل شبانه‌روز برای شما مشتری بیاورد! با انجام برخی فعالیت‌ها در زمینه‌ی خدمات سئو سایت با کمترین هزینه در بستر وب برای خود بازاریابی اینترنتی نمایید.

۷- برقراری ارتباط با مشتری

در دنیای وب مشتریان به راحتی نظر خود را راجع به هر محصولی ارائه میدهند و نظراتشان را در قالب انتقاد و پیشنهاد برای شما میفرستند. شما نیز میتوانید سلیقه‌ی مشتریان خود را بشناسید و برای جذب مشتری بیشتر گام بردارید.

۸- برندسازی

با داشتن وب سایت میتوانید خدمات خود را در بستر اینترنت به هزاران مشتری معرفی و برای خود شهرت و اعتبار کسب کنید و اعتبار تجارت خود را بالا ببرید. این‌گونه کسب و کار شما در هر مکانی که اینترنت وجود دارد دیده میشود.

۹- مشتریان هدفمند

احتمال اینکه بازدیدکنندگان وب سایت شما به مشتری تبدیل شوند بسیار زیاد است چرا که آنها محصول و خدماتی را در اینترنت جست‌و‌‌جو کرده‌اند که به آن نیاز دارند و گوگل سایت شما را به آنها پیشنهاد داده است.
پس اگر وب سایت شما طراحی هوشمندانه داشته باشد (فروشنده‌ی توانایی باشد) قطعا آن محصول توسط این بازدیدکننده خریداری خواهد شد.

۱۰- کسب در آمد جانبی

با داشتن وب سایت میتوانید علاوه بر معرفی خدمات خود درآمدهای جانبی دیگری مثل درآمد از طریق تبلیغات نیز داشته باشید.



طراحی سایت همدان

سایت اصلی : آکادمی مهراز



:: برچسب‌ها: کوچینگ , بیزینس کوچینگ , آکادمی مهراز , طراحی سایت همدان , سئوی سایت همدان ,
:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی اعتمادی فر

معایب و مزایای کسب و کار اینترنتی

مانند هر چیز دیگری، شروع به کار کسب و کار آنلاین خود با طیف وسیعی از مزایا و معایب همراه است. حتی اگر شما هنوز دقیقا نمی دانید که تجارت الکترونیک چیست، بهتر است اطلاعاتی را درباره جوانب مثبت و منفی تجارت الکترونیک بدانید. به این ترتیب راحت تر می توانید تصمیم بگیرید که آیا این کار برای شما مناسب است یا خیر.

مزایای کسب و کار اینترنتی

اجرایی کردن ایده های ذهنی: شما می توانید از طریق کسب و کار آنلاین تمامی ایده های ذهنی خود را اجرایی کنید و مسیر موفقیت را در پیش بگیرید.

ارتباط با مخاطبان خود در سرتاسر جهان: وقتی مشتریانی که می توانید کالای خود را به آنها بفروشید، محدود به یک منطقه نیستند، گستره فعالیت شما بیشتر می شود و می توانید کالای خود را به هر کسی در هر جای دنیا بفروشید.

خودتان رییس، خود هستید: شما به راحتی می توانید کسب و کار خود را راه بیندازید و رییس خود باشید. همچنین در مسیر شغلی و حرفه ای خود از استقلال کامل برخوردار گردید.

فروش محصولات خود به تمامی شیوه ها: در این نوع تجارت شما محدود به زمان و مکان نیستید و می توانید در تمامی شرایط به کار خود ادامه دهید.

دورکاری: شما در هر مکانی که باشید فقط به وسیله اینترنت به راحتی می توانید کارهای خود را انجام دهید و به هیچ عنوان در این زمینه نگرانی نداشته باشید.

شما می توانید این کار را به صورت تمام وقت یا پاره وقت انجام دهید: شما مجبور نیستید این کار را حتما به صورت تمام وقت انجام دهید. شما می توانید با وضع قوانی و برنامه ریزی برای شغل خود به تمام کارهایتان برسید و از مزایای کسب و کار اینترنتی لذت ببرید.

معایب کسب و کار اینترنتی

نداشتن فروشگاه فیزیکی: اکثر مشاغل تجارت الکترونیک فقط به صورت آنلاین اداره می شوند که مزایای خاص خودش را دارد، اما وقتی یک فروشگاه فیزیکی ندارید، می تواند مانع بزرگی برای ارتباط با مشتریان تان به حساب آید.

هیچ وقت چهره به چهره با مشتریان خود ارتباط ندارید: از آنجا که نمی توانید مشتریان خود را به صورت رو در رو ملاقات کنید، نمی توانید شخصاً با آنها ارتباط برقرار کنید، بنابراین برای جلب اعتماد آنها و کسب اعتبار برای برند شخصی خود تلاش فراوانی انجام دهید.

رقابت با سایرین: مشاغل آنلاین بسیار زیادی وجود دارد که شما باید با آنها به رقابت بپردازید. ایجاد تمایز نسبت به سایرین می تواند بسیار چالش برانگیز باشد. شما باید چیزی را ارائه دهید که دیگران آن را ندارند. شما می توانید این تمایز را با کاهش قیمت، افزایش کیفیت، تنوع در محصولات و یا سایر موارد ایجاد کنید.

زمان و پول: در حالی که می توانید یک تجارت الکترونیکی را با بودجه کمبود راه اندازی کنید، در نهایت برای رشد و توسعه آن به پول احتیاج پیدا خواهید کرد.

شما نیاز به یادگیری دارید: راه اندازی یک کسب و کار، ایجاد وب سایت، ایجاد یک برند، جلب مشتری و غیره به زمان و تلاش نیاز دارد تا یاد بگیرید که چگونه به درستی این کارها را انجام دهید، بنابراین در ابتدا ممکن است برایتان کمی دشوار باشد.

بیزینس کوچینگ

طراحی سایت حرفه ای

وبسایت اصلی : آکادمی مهراز



:: برچسب‌ها: کوچینگ,بزینس کوچینگ,بیزینس,کسب و کار اینترنتی,آکادمی مهراز ,
:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی اعتمادی فر

اولین سوالی که باید پاسخ آن به روشنی مشخص شود این است که کسب و کار اینترنتی چیست؟ به طور کلی به شکلی از ارائه خدمات یا عرضه محصولات گفته می شود که در فضای اینترنت انجام می پذیرد.

در این شیوه کسب و کار، کسی که خدمتی را ارائه می دهد یا محصولی را عرضه می کند، با استفاده از فضا و ابزارهای اینترنت فعالیت خود را معرفی کرده و در دسترس عموم قرار می دهد. از جمله اصلی ترین فضاها و ابزارهای کسب و کار اینترنتی می توان به وبسایت، ایمیل، صفحه اینستاگرام و کانال تلگرام اشاره کرد.

مشتریان و دریافت کنندگان خدمات و محصولات ابتدا با مراجعه به وبسایت یا پیج اینستاگرام آن کسب و کار با ویژگی ها و مزایای آن سرویس دهنده، آشنایی پیدا می کنند. سپس اگر متقاعد شده باشند، نسبت به سفارش دادن محصول مورد نظر خود اقدام می نمایند.

در این زمینه بهتر است نکته ای را خاطر نشان شویم که می تواند مهم باشد. به نظر شما کسب و کار اینترنتی با کسب درآمد از اینترنت چه تفاوت هایی دارد؟

با استفاده از اینترنت می توان از راه های مختلفی به درآمد رسید و پول کسب کرد. بسیاری از این روش ها امروزه رایج هستند. مثلا یکی از پولسازترین روش ها در این زمینه، کسب درآمد از طریق ارزهای رمزگذاری شده است. بیتکوین bitcoin شناخته شده ترین مورد در بین ارزهای رمزگذاری شده است که می تواند سوددهی بالایی هم داشته باشد.

هم چنین یکی دیگر از راه های رسیدن به درآمد و پول درآوردن از اینترنت، فریلنسینگ یا دورکاری است. فریلنسرها یا دورکارها، در سایت های مخصوص فری لنسینگ ثبت نام کرده و سفارش دریافت می کنند. این سفارش ها شامل موارد بسیار گسترده و گوناگونی مانند تولید محتوا ، طراحی گرافیک، تدوین فیلم، آهنگسازی و… می شود. فری لنسینگ هم می تواند درآمد خوبی برای شخص به ارمغان بیاورد.

اما کسب و کار اینترنتی به آن شیوه ای از کسب درآمد گفته می شود که در آن شما صاحب کسب و کار خود هستید. صاحبان کسب و کارهای اینترنتی از طریق اینترنت و مخصوصا فعالیت در وبسایت و پیج اینستاگرام خود، نسبت به اراده خدمات یا محصولات خود اقدام می کنند.

مثلا کالاهایی که خود تولید می کنند را به فروش می رسانند، یا کالاهای شرکت های دیگر را به صورت واسطه می فروشند. یا اینکه خدمات ویژه ای مانند اشتراک ویدیو را به صورت پولی ارائه می دهند.

به طور کلی کسب درآمد از اینترنت کار چندان دشواری نیست و روش های گوناگونی برای آن وجود دارد . اما کسب و کار اینترنتی حیطه ای تخصصی تر، حرفه ای تر و دقیق تری است که دشواری های مخصوص خود را دارد.

بیزینس کوچینگ

وبسایت اصلی : آکادمی مهراز



:: برچسب‌ها: کوچینگ,بزینس کوچینگ,بیزینس,کسب و کار اینترنتی,آکادمی مهراز ,
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی اعتمادی فر

بیزینس کوچینگ چیست؟

فرقی نمی‌کند صاحب یک کسب و کار نه چندان بزرگ هستید یا قصد دارید یک شرکت چند ملیتی تأسیس کنید، بیزینس کوچینگ به شما کمک می‌کند تا کسب و کار خود را رشد و توسعه دهید، اما چگونه؟

بیزینس کوچینگ یک ابزار قدرتمند است که به شما کمک می‌کند در کسب و کارتان به موفقیت برسید. بیزینس کوچ به صاحب کسب و کار کمک می‌کند تا به درکی عمیق‌تر از توانمندی‌ها و نقاط قابل بهبود خود دست یابند، نسبت به اهداف شخصی و کسب و کارشان آگاهی و بصیرت بیشتری کسب کنند.

با یک جستجوی ساده در اینترنت به چندین و چند سایت بر می‌خورید که ادعا می‌کنند می‌توانند کسب و کار شما را متحول سازند، اما بیشتر آن‌ها راهکارهایی بیش از حد کلی‌نگر و عمومی ارائه می‌دهند. به عبارت دیگر منحصراً برای کسب و کار شما و نیازهای آن طراحی نشده‌اند، برای همین هم تأثیر و کارایی چندانی ندارند.

شرایط هر کسب و کار با کسب و کارهای دیگر متفاوت است، نمی‌توان یک فرمول جادویی نوشت و ادعا کرد که افزایش حجم فروش و سوددهی همه کسب و کارها و سازمان‌ها را در پی خواهد شد.
با ایجاد فرهنگ کوچینگ در کسب و کارتان می‌توانید پتانسیل رشد خود و کارکنانتان را به حداکثر برسانید تا عملکردشان بهبود یابد و در نتیجه راندمان کسب و کارتان بیش از پیش شود.

چرا بیزینس کوچینگ؟

فرقی نمی‌کند که صاحب کسب و کاری هستید که مشکلات زیادی دارد یا یک کسب و کار موفق که قرار است از این هم موفق‌تر شود، مهم نیست که کارتان را تازه شروع کرده‌اید یا در میانه راه هستید و چندان هم بی‌تجربه نیستید، یک شرکت کوچک و نوپا هستید یا یک برند بزرگ و خوش آوازه، بیزینس کوچینگ به رشد و ارتقای روز افزون کسب و کار شما کمک خواهد کرد.

اریک اشمیت مدیرعامل اسبق گوگل می‌گوید؛ استخدام بیزینس کوچ بهترین تصمیم حرفه‌ای من بوده، البته اعتراف می‌کنم که کار دشوار و چالش‌برانگیزی بود چرا که به عنوان مدیرعامل یک شرکت موفق که روز به روز در حال پیشرفت و بزرگ‌تر شدن بود، نیازی به یک بیزینس کوچ نمی‌دیدم تا این که یکی از اعضای هیئت مدیرۀ گوگل مرا متقاعد کرد و در نهایت از نتیجه شگفت‌انگیز کوچینگ کسب و کار مرا شگفت‌زده کرد.


سایت اصلی : آکادمی مهراز



:: برچسب‌ها: آکادمی مهراز , کوچینگ , بیزینس کوچینگ , بیزینس , کسب و کار اینترنتی ,
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی اعتمادی فر

کوچینگ چیست ؟ کوچینگ به معنی مربیگری است اما در ایران وقتی ما کلمه مربی را می شنویم ذهن ما به سمت ورزش و مربیگری ورزشی می رود اما در واقع باید بگویم که مربیگری می تواند در جنبه های دیگر با هدف توسعه معنی پیدا بکند از جمله مربیگری در زندگی ، مربیگری در تجارت ، مربیگری شخصی، مربیگری در سلامت، مربیگری در آموزش، مربیگری در ارتباط و … . کوچینگ يك رابطه ی حمايتی و دو طرفه است است كه در آن كوچ(مربي) به مراجع خود كمک ميكند تا با تمركز بر هدف انتخاب شده به نتايج مورد نظر دست پيدا كند. کوچ به افراد كمک می كند در زندگی شخصی به نتايج دلخواه خود برسند و از اين طريق اهداف شخصی محقق شود.

شیوه‌های کوچینگ

  • کوچینگ دستاوردهای متفاوتی دارد.
  • کوچینگ به جای مطرح کردن نظرات جدید ایده ها را از ذهن افراد بیرون می کشد.
  • به جای تحمیل عقاید راهکارهای ذهنی شخص را پرورش می دهد، به جای رهنمون دادن، وی را به تفکر وا می دارد.
  • کوچینگ وابسته به واکنش فرد، قابل انعطاف و کارآمد است، نه اینکه تجویدی و دستوری باشد.
  • در این روش از قضاوت خودداری می شود و به افراد کمک می شود تا در زمینه های گوناگونی رشد و پیشرفت داشته باشند.
  • کوچینگ تئوری نیست بلکه میدانی ست و باید آن را با تمرین و تکرار زندگی کرد.

 

بیزینش کوچینگ
کوچینگ
بیزینش

طراحی سایت

وبسایت اصلی : آکادمی مهراز



:: برچسب‌ها: آکادمی مهراز , کوچینگ , بیزینس کوچینگ , بیزینس , کسب و کار اینترنتی ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی اعتمادی فر

آیا وب‌سایت من نیاز به سئو دارد؟

در یک پاسخ کوتاه؛ بله. تمامی وب‌سایت‌ها نیاز به سئو کردن دارند. اگر می‌خواهید در اینترنتت دیده شوید به سئو کردن احتیاج دارید. بدون سئو کردن و گرفتن رتبه در گوگل، وب‌سایت شما‌ منزوی خواهد شد و هیچ‌وقت بازدیدکنندگان زیادی نخواهد گرفت.

در ابتدا به تعریف کلمه ی سئو ( SEO)  می پردازیم . کلمه SEO مخفف “بهینه‌سازی موتورهای جستجو” است. شما اگر قصد استخدام یک متخصص سئو را دارید باید در نظر داشته باشید که متخصص سئو می‌تواند کمک بسیار زیادی را به بهبود وب‌سایت شما کمک کند درعین‌حال امکان دارد این کار یک ریسک بزرگ برای وب‌سایت شما باشد و به اعتبار وب‌سایت شما لطمه وارد کند.بسیاری از متخصصان سئو ویا شرکت‌های فعال در زمینهٔ سئو و حتی مشاوران سئو خدمات مفیدی را برای وب‌سایت‌ها انجام می‌دهند.

ازجمله:

• بازبینی محتوا و ساختار وب‌سایت‌ها

• ارائه راهکارهای فنی جهت توسعه وب‌سایت ازجمله در زمینه‌های میزبانی، تغییر آدرس‌ها، صفحات دارای خطا، استفاده از جاوا اسکریپت و غیره

• تولید و یا توسعه محتوای سایت

• مدیریت کمپین‌های کسب‌وکار آنلاین

• تحلیل کلیدواژه‌ها

• آموزش SEO

• مشاوره تخصصی بر روی یک کسب‌وکار خاص و موقعیت جغرافیایی خاص

در نظر داشته باشید که صفحه نتایج گوگل شامل نتایج جستجوها و تبلیغات گوگل می‌باشد.

تبلیغات در گوگل هیچ تأثیری بر قرار گرفتن وب‌سایت شما در نتایج گوگل ندارد و فقط به‌صورت تبلیغ نمایش داده می‌شود.

گوگل هرگز جهت قرار گرفتن در نتایج جستجو پولی را دریافت نخواهد کرد و قرار گرفتن در جایگاه نخست گوگل رایگان است.

سرویس‌های رایگان گوگل مانند سرچ کنسول، بلاگ وب مسترها و فروم تبادل‌نظر می‌تواند به شما کمک کند تا وضعیت بهتری در نتایج جستجوی گوگل داشته باشید.

بهترین زمان جهت استخدام متخصص سئو زمانی است که شما قصد دارید طراحی وب‌سایت خود را تغییر دهید و یا اینکه وب‌سایت جدیدی را بسازید. در این صورت شما و متخصص سئو می‌توانید مطمئن باشید که وب‌سایت شما از همان ابتدا با استانداردهای سئو هماهنگ است. هرچند که یک متخصص سئوی حرفه‌ای می‌تواند سئوی خوبی را بر روی وب‌سایت‌هایی که قبلاً فعال شده‌اند داشته باشد.

چند سوال مفید که می‌توانید هنگام مصاحبه از متخصص سئو بپرسید:

۱- لطفاً نمونه کارهایی که انجام داده‌اید را معرفی کنید و از تجربیات موفقتان برای ما بگویید.

۲- آیا راهنمای وب مسترهای کوکل را پیگیری می‌کنید.

۳- آیا سرویس تبلیغ آنلاینی را پیشنهاد می‌دهید و یا توصیه‌ای جهت بهبود کسب‌وکار آنلاین دارید؟

۴- انتظار دارید چه نتیجه را به‌دست آورید؟ چقدر زمان نیاز دارید؟ چگونه زمانبندی می‌کنید؟

۵- چه تجربه‌ای در زمینه کار ما دارید؟

۶- چه تجربه کاری در شهر ما دارید؟

۷- چه تجربه‌ای در زمینه سایتهای بین المللی دارید؟

۸- مهم‌ترین تکنیک سئوی شما چیست؟

۹- چند وقت است که در زمینه سئو فعالیت دارید؟

۱۰- چگونه با ما ارتباط برقرار می‌کنید؟ ما را در جریان تمام تغییرات و دلایل آنها می‌گذارید؟

درحالی‌که متخضضان سئو می‌توانند سرویس‌های ارزشمندی را ارائه دهند، برخی سئوکاران از روش‌های غیراخلاقی قصد دارند تا تغییراتی را در نتایج موتورهای جستجو انجام دهند.

تلاش جهت شکستن قوانین گوگل باعث می‌شود نتیجه منفی بر روی وب‌سایت شما داشته باشد و یا حتی وب‌سایت شما را از لیست نتایج گوگل حذف کند.

مواردی که باید به آنها توجه داشته باشید:

یکی از موارد رایج کلاه‌برداری استفاده از روش سایه است که با تغییر آدرس صفحه فرود، بازدیدکنندگان را به دامنه دیگری هدایت می‌کنند. معمولاً دامنه‌هایی که به آنها تغییر مسیر داده می‌شوند در اختیار کلاه بردان است که ادعا دارند بر روی سایت مشتری کار می‌کنند. سئوکاران کلاه‌بردار ممکن است که با این روش دامنه‌هایی را که می‌توانند رقیب شما باشند را گسترش دهند.

روش غیرقانونی دیگر سئوکاران کلاه‌بردار، صفحه‌های Doorway است که با کلیدواژه‌ها بر روی بر روی یکی از صفحات مشتری بارگذاری می‌شوند. سئوکار تعهد می‌دهد که این صفحات با کلیدواژه‌های مختلف مرتبط می‌باشند که این مسئله اساساً اشتباه است زیرا هر صفحه کلیدواژه‌های مربوط به خودش را دارد و نمی‌تواند کلیدواژه‌های دیگری را داشته باشد.

مراقب ایمیل‌هایی که از طرف شرکت‌ها و یا مشاوران سئو بدون هماهنگی برای شما ارسال می‌شود باشید.

به شکل عجیبی اسپم زیر برای گوگل ارسال‌شده است:

“گوگل عزیز ما بعد از بازدید از وب‌سایت شما متوجه شدیم که شما در بیشتر موتورهای جستجوی بزرگ و دایرکتوری‌ها لیست نشده‌اید…”

این نوع ایمیل‌ها همانند ایمیل‌هایی نظیر “یک شبه لاغر شوید” یا “قرص رژیمی” یا “کمک برای جابجایی سرمایه دیکتاتور سرنگون‌شده” و نظیر این‌ها بی‌ارزش هستند.

هیچ‌کس نمی‌تواند جایگاه اول گوگل را تضمین کند

از افراد و یا شرکت‌هایی که ادعا می‌کنند با گوگل در ارتباط هستند و یا الویت جایگاه دارند، دوری کنید هیچ اولویتی برای گوگل وجود ندارد درواقع تنها راهی که می‌توانید سایت خود را در گوگل ثبت کنید، استفاده از Add URL و یا ساخت یک سایت مپ است که می‌توانید این کار را بدون هیچ هزینه‌ای انجام دهید.

مراقب شرکت‌هایی که به‌صورت محرمانه کار می‌کنند و به شما هیچ اطلاعاتی در مورد عملکردشان نمی‌دهند، باشید. اگر موردی مفهوم نبود بخواهید که برای شما توضیح دهند. اگر سئوکار از روش‌های غیرقانونی اقدام به بهینه‌سازی وب‌سایت شما بکند، ممکن است سایت شما از فهرست نتایج گوگل حذف شود. در اصل شما مسئول هرگونه تغییراتی هستید که شرکت و یا فردی که استخدام کردید بر روی وب‌سایت شما انجام می‌دهند. پس بهتر است در جریان چگونگی انجام کار باشید.

هیچ‌وقت از سئوکار لینک نگیرید

کیفیت لینک‌ها بسیار اهمیت دارند. اینکه تعداد زیادی سایت بی‌ارزش به شما لینک دهند تأثیر زیادی بر روی سئوی سایت شما ندارد.

هوشمندانه انتخاب کنید

زمانی که شما تصمیم می‌گیرید که با یک متخصص سئو همکاری کنید شاید لازم باشد تحقیقی را در این زمینه داشته باشید. گوگل بهترین مرجع برای تحقیق است. ممکن است در برخی سایت‌ها اخباری را در مورد کلاه‌برداری در زمینه سئو خوانده باشید. گوگل شرکت خاصی را معرفی نمی‌کند. اما شرکت‌هایی هستند که خود را سئوکار معرفی می‌کنند و با استفاده از روش‌های غیرقانونی سعی دارند تا درآمد کسب کنند.

مطمئن شوید که پول شما برای چه سرویسی هزینه می‌شود.

درحالی‌که گوگل هزینه‌ای را برای رتبه‌بندی نتایج نمی‌گیرد برخی از موتورهای جستجو در ازای دریافت مبالغی بابت تبلیغات “پرداخت برای هر کلیک” و یا “پرداخت برای نمایش در نتایج جستجو” این نوع تبلیغات را با نتایج جستجوی عادی ترکیب می‌کنند. برخی از سئوکاران به شما وعده می‌دهند تا در رتبه‌های بالای نتایج جستجو قرار بگیرید درصورتی‌که وب‌سایت شما در قسمت تبلیغات قرار خواهد گرفت. برخی از سئوکاران با اعلام مبالغ مختلف اینگونه به شما نشان می‌دهند که توانایی جابجایی نتایج را دارند اما در مورد گوگل این روش جواب نمی‌دهد چون گوگل تبلیغات را با برچسب از سایر نتایج جدا می‌کند. پس شما باید از سئوکار هزینه قرارگرفتن دائمی و موقت (تبلیغ) را جداگانه بخواهید.

سوءاستفاده‌های متداولی که صاحبان وب‌سایت‌ها با آنها مواجه هستند چه چیزهایی هستند؟

چه چیزهای دیگری هستند که باید به آنها توجه داشته باشیم؟

در مواجهه با سئوکاران کلاه‌بردار ممکن است با چند مورد مواجه شوید. البته لیست کاملی از این موارد وجود ندارد و شما به‌محض اینکه احساس کردید جایی از کار مشکل دارد از همکاری با آنها امتناع کنید.

درصورتی‌که یک سئوکار یکی از موارد زیر را داشت با او همکاری نکنید:

۱- دامنه‌های سیاه داشته باشد.

۲- در صفحات Doorway مشتریان دیگر لینک قرار داده باشد.

۳- نتایج جستجو و تبلیغات را هم ارزش بداند.

۴- تضمین کردن رتبه‌های بالای موتورهای جستجو

۵- داشتن نام‌های متعدد و غیرواقعی بودن مشخصات Who.is

۶- دریافت ترافیک از موتورهای جستجوی جعلی و وب‌سایت بی‌ارزش

۷- دامنه‌های حذف شده در لیست گوگل داشته باشد و یا دامنه‌هایی که اصلاً در گوگل فهرست نشده‌اند را داشته باشد.

طراحی وبسایت همدان
سئوی سایت همدان

سایت اصلی : آکادمی مهراز



:: برچسب‌ها: آکادمی مهراز , کسب و کار اینترنتی , سئوی سایت , طراحی سایت حرفه ای ,
:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی اعتمادی فر

مزایای طراحی وب سایت برای کسب‌وکارها

مزایای طراحی وب سایت برای کسب‌وکارها : ورود به تجارت الکترونیک یک اقدام ضروری برای اکثر کسب‌و‌کارها محسوب می‌شود. تمام مشتریان شما به نوعی در فضای آنلاین حضور مستمر دارند. پس شما نیز برای آغاز برندینگ باید خود را در فضای آنلاین معرفی کنید.در این مقاله، ما برخی از مزایای طراحی وب سایت برای کسب­‌وکار شما را مورد بحث قرار خواهیم داد. در عصر حاضر، اگر برای کسب­ وکار شما هیچ وب‌سایتی وجود ندارد آن را بدون هویت بدانید. اهمیت حضور در دنیای دیجیتال نیازی به توضیحات و مقالات طولانی ندارد. همه می­دانند که بازاریابی دیجیتال برای هرکسب­‌وکاری بسیار مهم است و درآمد را افزایش می‌­دهد.یکی از راههای حضور شما در دنیای دیجیتال وب­ سایت شرکت شماست. یک وب­سایت دامنه‌ه­ای با تعدادی از صفحات حاوی محتوای سایت شماست. برخی از شرکت­ها تنها از طریق وب­سایتشان کسب­‌وکار می­کنند . در ادمه با برخی از مزایای طراحی وب سایت برای کسب‌وکارها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

 

1.ویترین دائمی!

یکی از بهترین ویژگی های داشتن وب سایت ویترین دائمی آن می باشد و به این معنی است که مردم بصورت شبانه روزی در هفت روز هفته به خدمات و محصولات شما می توانند دسترسی داشته باشند.مشتری های شما براحتی می توانند در هر زمانی تحفیف ها و پیشنهادهای وب سایت تون رو ببینند بدون اینکه بصورت حضوری مراجعه کنند یا منتظر بمانند تا فروشگاه شما باز شود خرید خود را انجام دهند.امروزه مردم وقت کمتری برای صرف خرید حضوری دارند و اکثرا ترجیح میدهند با چند کلیک ساده و بصورت انلاین با حذف هزینه ی رفت و آمد و صرف وقت کمتر ،بصورت آنلاین کالا یا خدمات مورد نظر را خریداری کنند.

 

2.مشتری های هدفمند

احتمال اینکه بازدیدکنندگان وب سایت شما به مشتری تبدیل شوند بسیار زیاد است چرا که آنها محصول و خدماتی را در اینترنت جست‌و‌‌جو کرده‌اند که به آن نیاز دارند و گوگل سایت شما را به آنها پیشنهاد داده است.پس اگر وب سایت شما طراحی هوشمندانه داشته باشد (فروشنده‌ی توانایی باشد) قطعا آن محصول توسط این بازدیدکننده خریداری خواهد شد.از طریق بهینه سازی وب سایت شما حتی قادر خواهید بود در سطح بین المللی مشتریان جدید جذب کنید.

 

3.بازاریابی گسترده تر از طریق اینترنت

به جای صرف کردن هزینه‌های بالا برای تبلیغات و بازاریابی کافیست وب سایت خود را بهبود ببخشید تا گوگل شبانه روز برای شما مشتری بیاورد! با انجام برخی فعالیت‌ها در زمینه‌ی خدمات سئو سایت با کمترین هزینه در بستر وب برای خود بازاریابی اینترنتی نمایید.بازاریابی برای وب­ سایت شما ساده­ تر و مقرون به صرفه تر از انجام هر نوع بازاریابی معمول دیگر می­ باشد. شما می­‌توانید برای تبلیغ وب سایت خود از بحث سئو سایت بهره ببرید که بسیار موثر است و امکان سنجش آن وجود دارد. همچنین شما می­‌توانید از طریق سئو نتایج نهایی را بررسی کنید و سپس کمپین را برای نتایج بهتر بهینه سازی کنید. خواهید دید مزیت طراحی سایت برای وب سایت ها در بازاریابی آنلاین بسیار پررنگ تر از بقیه موارد خواهد بود. به این دلیل که تمام مزایای دیگر را پوشش خواهدداد.

 

4.کاهش هزینه ها

بهترین راه برای رشد کسب‌وکار شما این است که هزینه­ ها را کاهش دهید و تنها به سمت رشد تمرکز کنید. کاهش هزینه یک مزیت طراحی سایت برای کسب­‌وکارها می توان در نظر گرفت. وب­سایت بهترین روش کاهش هزینه ­های کسب­‌وکار است. هزینه نگهداری و اجرای یک وب سایت صرفا چند میلیون است. بازاریابی مناسب وب سایت شما باعث رشد مداوم و بیشتر کسب ­وکار شما می­شود. اگر وب سایت شما به درستی طراحی شده و توسعه یافته باشد، تبدیل بازدید کننده به مشتری را تضمین می­کند .

 

نتیجه: اگر کسب و کارتان در معرض دید افراد بیشتری باشد قطعا درصد فروش یا ارائه خدمات شما بالاتر خواهد رفت. آکادمی مهراز نیز با طراحی سایت حرفه ای همواره در این مسیر همراه شما خواهد بود.

طراحی سایت همدان
مشاوره کسب و کار همدان


سایت اصلی : آکادمی مهراز



:: برچسب‌ها: آکادمی مهراز , کسب و کار اینترنتی , مشاوره کسب و کار , طراحی سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 آبان 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 10 صفحه بعد